Over

Online marketeer, web developer & web coach

Over mij

Mijn carrière begon in de reclamewereld. Commerciële opdrachten voor grote namen zoals Sony Nederland, Yamaha, DSM, Ford. Ik heb geleerd in professionele creatieve teams te werken en grote projecten te plannen en uit te voeren. In een oogopslag zie ik wat de kern van een project is.

Toen heb ik een switch gemaakt. Bewust werk ik tegenwoordig voor bedrijven met niet zo’n grote naam, maar met een grote inhoud. Ik werk voor mensen die een bedrijf zijn gestart vanuit een interne motivatie. Die bewust van zichzelf en de wereld initiatief tonen met hun bedrijf. Ik haal alles uit de kast om je gericht en met de juiste kennis te helpen. Zodat je ook online kunt doen wat je moet doen.

Op dit moment werk ik o.a. voor duurzame productontwerpers, onderzoekers die een ommezwaai in de zorg teweeg brengen, loopbaancoaches die bestendige werkrelaties bewerkstelligen en kunstenaars bomvol originele initiatieven.

De afgelopen jaren heb ik vele tientallen websites gebouwd. Uit ervaring weet ik dat voor veel opdrachtgevers het echte werk pas begint, als hun website is gerealiseerd. Een aanpassing, uitbreiding of verdieping is dan vaak zeer gewenst. Vandaar dat je mij ook kunt inzetten als web-coach om je bij die tweede stap accuraat en weldoordacht te begeleiden.

Skills

Advies

Ontwerp

Analyse

Platform

WordPress

WooCommerce

Magento

Tools

PHP

MYSQL

Javascript

CSS3

HTML5

Rapid development

tripadvisor flickr americanexpress bandcamp basecamp behance bigcartel bitbucket blogger codepen compropago digg dribbble dropbox ello etsy eventbrite evernote facebook feedly github gitlab goodreads googleplus instagram kickstarter lastfm line linkedin mailchimp mastercard medium meetup messenger mixcloud paypal periscope pinterest quora reddit rss runkeeper shopify signal sinaweibo skype slack snapchat soundcloud sourceforge spotify stackoverflow stripe stumbleupon trello tumblr twitch twitter uber vimeo vine visa vsco wechat whatsapp wheniwork wordpress xero xing yelp youtube zerply zillow px aboutme airbnb amazon pencil envelope bubble magnifier cross menu arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right envelope-o caret-down caret-up caret-left caret-right